Povedali o nás...

Milan Mensik:
Krasna zbierka, je vidiet ze to nieje iba galeria, ale zrejme celozivotna vasen zberatela. Nevedel som ze v Tatrach mame takyto skvost. Velmi mila a ochotna pani na recepcii ktora nas previedla a vedela nam povedat aj rozne zaujimavosti k exponatom. A pobavili aj miestami vtipne vyroky znamich na stenach :D. Jedno co by som mozno vytkol je nejaka viditelna reklama z hlavnej cesty. My sme sli cielene, ale zrejme by tu zavitalo vela navstevnikov cestou na Strbske alebo do Smokovca.

Ján Ľupták:
Pekná výstava, oplatí sa navštíviť a pozrieť si šlapacie autíčka zo zbierky Slováka. Možnosť sadnúť si a fotiť sa na niekoľkých kusoch, k dispozícii pre deti aj motorka- ako trenažér, či starý kolotoč pre deti. Mali sme z toho pekný zážitok.

Život: Veľká frajerina

Pasted Graphic 13
VEĽKÁ FRAJERINA. To je nadpis takmer štvorstránkového článku o Pedal Planet v novom, 34. čísle časopisu Život. Za pekné čítanie a množstvo fotiek, ktoré predstavujú našu expozíciu v Novej Polianke, ďakujeme jeho autorovi - známemu prešovskému novinárovi pánovi Petrovi Ličákovi.

Povedali o nás...

Jan Kardinál:
Moc pěkná výstava šlapacích autíček v krásných prostorách. Vše je krásně a přehledně vystavené a popsané. Milý, ochotný a skvěle zaškolený personál, který vám poskytne vyčerpávající informace. Děkujeme za krásnou prohlídku a doporučujeme!

Zuzana Majerová:
Veľmi pekná výstava pre deti aj dospelých. Deti sa mohli aj na niektorých kúskoch povoziť a odfotiť. Veľmi sa nám páčilo plus nás sprevádzala veľmi milá pani. Odporúčam.

Radovan Zajíc:
Výstavu sme chceli navštíviť kvôli deťom a hlavne štvorročnému synovi. Výstava je veľmi pekne inštalovaná. Na recepcii sme sa dozvedeli všetko potrebné, ponúkli nám najvýhodnejšiu variantu vstupného. Syn na výstave vydržal asi 5 minút, predsa len sa deti chcú viac hrať ako pozerať a nedotýkať sa. Pobrali sme sa teda do druhej - interaktívnej časti výstavy, kde si mohol schuti zapedálovať. K dispozícii boli dve autíčka. Pokiaľ ho zaujalo autíčko, raketa, motorka na automate, vždy prítomná obsluha doplnila žetón.

Václav Žák:
Krásný místečko, hlavně pro děti, a pro ty starší návrat do mládí... Já osobně ale v mládí za totality takový parádní autíčka neviděl :-) Mají tu nádherný kousky, cca 120 autíček. Doporučuju!

Rádio Slovensko: Pedal Planet v relácii "Pozor zákruta!"

Pasted Graphic 12
Expozícia Pedal Planet sa objavila aj v najlepšej motoristickej relácii "Pozor zákruta!" na Rádiu Slovensko. Špeciálne ďakujeme pánovi Miroslavovi Talavaškovi. Pre tých, ktorí zmeškali live vysielanie a chcú si reláciu vypočuť, odporúčame archív (44. minúta relácie):
> Prejsť do archívu Rádia Slovensko <

Podtatranské noviny: S Pedal Planet sa vrátite do detstva

Pasted Graphic 11

Galéria Tatry v Novej Polianke vás zavedie na planétu šliapacích autíčok pre deti. Súkromná zbierka s názvom Pedal Planet pozostáva z viac ako tristo exponátov, pričom v galérii ich nájdete okolo 110.
> Prejsť na článok <

TV Markíza: Pedal Planet v hlavných správach!

Pasted Graphic 10
DNES TOTÁLNA PECKA: Expozícia Pedal Planet sa objavila v hlavných správach na Markíze v reportáži Magnet na turistov!!! Pozrite si naše "esá v rukáve". Ďakujeme redaktorovi Marekovi Vnenčákovi za skvelú reportáž
> Pozrieť video v archíve TV Markíza <

Povedali o nás...

Ivan Nedelka:
Veľmi pekná expozícia, oplatí sa vidieť hlavne s deťmi, ale aj dospelí sa vrátia do detských čias.

Lenka Hudáková:
Veľmi milý a ochotný personál, skvelý odborný výklad a kopa úžasných autíčok! Oplatí sa vidieť a nielen raz :)

Lucia Valachovičová:
Krásna myšlienka založiť túto galériu, ktorá poteší deti aj dospelých! Vysoko vyzdvihujem personál - ochotný, usmiaty a empatický a rovnako prostredie: krásne kulisy a dizajn - jednoduchý a predsa výstižný! Určite odporúčam pozrieť sa.

Karel Daniel:
Skvělá prohlídka všech aut a úžasný výklad od slečen (personálu)...

Lukáš Ilavský:
Super, dokonale a úžasne je výstava naaranžovaná. Prekvapivo veľa autíčok. Výstava ktorá sa nedá prejsť rýchlo, výstava ktorá sa nemôže vynechať, výstava na ktorú sa oplatí ísť znovu.

Medvedie dni 2019 na Hrebienku s Pedal Planet

Mini expozícia Pedal Planet zaujala malých aj vľkých návštevníkov na Hrebienku, kde sa konali Nové Medvedie dni 2019. O zábavu sa okrem krásnych šliapacích autíčok postarali aj veselé nezbedné medvede z @Funsport.sk. Všetkým ďakujeme za návštevu!

edge
edge

Pedal Planet súčasťou akcie Tatranský veterán 2019

Dnes dopoludnia sme sa v Kežmarku a v Poprade zúčastnili napodujatí Tatranský Veterán. Už 33. ročník tejto skvelej skvelej akcie patrí k najstarším veteránskym zrazom na Slovensku.

edge

Spišská Belá: V hlavnej úlohe šliapacie autíčka

Pasted Graphic 7
Ak hľadáte spôsob, ako zmysluplne využiť letné prázdninovo-dovolenkové dni, máme pre vás zaujímavý tip, za ktorým nemusíte cestovať ďaleko.
> Prejsť na článok <

TASR: Video z planéty šliapacích autíčok

Pasted Graphic 6
Ďakujeme Tlačovej agentúre Slovenskej republiy (TASR) za uverejnenie krátkeho videa o našej planéte šliapacích autíčok!
> Prejsť na video <

Nový čas: Na týchto autíčkach sa preháňali deti za komáča: Ceny sa šplhajú až na 2500 eur!

Pasted Graphic 4
Šlapacie autíčka v bulvári? Áno, aj toto je dnes na Slovensku možné. Ďakujeme Novému času za článok a fotografie.
> Prejsť na článok <

Pluska.sk: Vo Vysokých Tatrách majú európsky unikát: ukážte ho aj deťom!

Pasted Graphic 3
Nepraje vám počasie počas výletu vo Vysokých Tatrách? V takom prípade máme pre vás a vaše deti náhradný program. Nedávno totiž v Novej Polianke otvorili múzeum so šliapacími autíčkami, ktoré patrí medzi najväčšie svojho druhu.
> Prejsť na článok <

Povedali o nás...

Denisa Žužovová:
Ak budete merať cestu do Vysokých Tatier, nenechajte si ujsť návštevu tejto unikátnej zbierky šliapacích autíčok, ktorá sa nachádza v osade Nová Polianka medzi turistickými strediskami Starý Smokovec a Štrbské Pleso.

Pavol Kurilak:
Pedalplanet.sk oplatí sa vidieť!

Shusto Kovac:
Vrelo odporúčam krásny zážitok, ďakujeme!

Martina Javorská:
Skvelé čosi! Krásna výstava, milý personál. Vrelo odporúčam vidieť. Ďakujeme za prehliadku.

Juraj Kovacs:
Keď ste v Tatrách, odporúčam malým aj veľkým.

Pedal Planet za 7 horami...

Nielen najväčší, ale aj najlepší detský festival v prírode #Za7horami máme úspešne za sebou. Ďakujeme všetkým malým aj veľkým návštevníkom, že nás prišli pozrieť a obzvlášť chceme poďakovať skvelému tímu organizátorov #Funsport za možnosť byť súčasťou tejto fantastickej akcie!

edge

Vo Vysokých Tatrách otvorili európsky unikát!

Pasted Graphic 1

Kto nebol so svojimi deťmi na autosalóne v Bratislave, ešte môže svoje zaváhanie aspoň čiastočne napraviť. V rámci projektu Pedal Planet, ktorý pozostáva z historickej zbierky šliapacích autíčok, totiž otvorili vo Vysokých Tatrách múzeum týchto zhmotnených detských snov.
> Prejsť na článok <

Pedal Planet na portáli TravelGuide.sk

travelguide-logo-400px
Pedal Planet v Novej Polianke patrí k jednej z najväčších súkromných zbierok šliapacích autíčok v Európe. Viac ako 110 exponátov z celkového počtu 300 ks je v Galérii Tatry rozdelených do šiestich hlavných skupín. Galériu nájdete voVysokých Tatrách v osade Nová Polianka, medzi turistickými strediskamiStarý Smokovec a Štrbské Pleso.
> Prejsť na článok <

Povedali o nás...

Martin Stračina:
Som už dôchodca,ale vždy som sa zaujímal o históriu automobilizmu a ako pozerám fotografie tak vaša expozícia je prakticky tiež taká história v zmenšenom vydaní. Podľa foto je to krásna a jedinečná zbierka. Určite k vám niekedy prídem s vnučkami.

Martin Trenkler:
Krásna nová atrakcia vo Vysokých Tatrách, oplatíi sa vidieť!

Pavel Slezák:
Velmi pěkná výstava šlapacích autíček, milý personál, který ví o čem mluví. Stojí za návštěvu.

Jedna z najväčších zbierok šliapacích autíčok v Európe otára svoje brány

Zajtra otvárame! Usilovne pracujeme na dolaďovaní detailov tak, aby bolo všetko pripravené. Bude aj kútik pre fanúšikov Ferrari, digitálna minigaléria prvého slovenského oficiálneho fotografa seriálu F1 Martina Trenklera, rakety, lietadlá, motorky a kolotoč!
... a ešte niečo: V SOBOTU MAJÚ VŠETKY DETI DO 15 ROKOV OD NÁS AKO DARČEK K MDD VSTUP ZDARMA!

edgeedgeedge

Pedal Planet na Cassovia Classic 2019

Ďakujeme všetkým za návštevu našej miniexpozície na #cassoviaclassic v košickom mestskom parku! Bolo nám cťou predstaviť Vám náš nový projekt. Veríme, že nás navštívite v Galérii TATRY, ktorú nájdete v Novej Polianke vo Vysokých Tatrách. Čaká na Vás viac ako 110 exponátov, kolotoče a veľa veľa ďalších prekvapení. Otvorené bude od 1. júna 2019 denne od 9.00 do 18.00. Už dnes sa na Vás tešíme. A ešte upozornenie pre deti: nezabudnite si so sebou zobrať vymaľované vstupenky, s ktorými máte vstup celkom zadarmo!edgeedgeedge

Na Slovensku otevře muzeum šlapacích autíček. K vidění bude obří sbírka.

Pasted Graphic

První auto mnohých motoristů, alespoň těch nad třicet, mělo šlapací pohon. Na Slovensku otevře prvního června unikátní muzeum věnované šlapacím vozům. Kromě slavného plechového moskviče hned několika generací zde budou k vidění opravdové unikáty. Podívejte se na část sbírky Pedalplanet, jedné největších v Evropě.
> Prejsť na článok <