Reportáž

Medvedie dni 2019 na Hrebienku s Pedal Planet

Mini expozícia Pedal Planet zaujala malých aj vľkých návštevníkov na Hrebienku, kde sa konali Nové Medvedie dni 2019. O zábavu sa okrem krásnych šliapacích autíčok postarali aj veselé nezbedné medvede z @Funsport.sk. Všetkým ďakujeme za návštevu!

edge
edge

Pedal Planet súčasťou akcie Tatranský veterán 2019

Dnes dopoludnia sme sa v Kežmarku a v Poprade zúčastnili napodujatí Tatranský Veterán. Už 33. ročník tejto skvelej skvelej akcie patrí k najstarším veteránskym zrazom na Slovensku.

edge

Pedal Planet za 7 horami...

Nielen najväčší, ale aj najlepší detský festival v prírode #Za7horami máme úspešne za sebou. Ďakujeme všetkým malým aj veľkým návštevníkom, že nás prišli pozrieť a obzvlášť chceme poďakovať skvelému tímu organizátorov #Funsport za možnosť byť súčasťou tejto fantastickej akcie!

edge

Jedna z najväčších zbierok šliapacích autíčok v Európe otára svoje brány

Zajtra otvárame! Usilovne pracujeme na dolaďovaní detailov tak, aby bolo všetko pripravené. Bude aj kútik pre fanúšikov Ferrari, digitálna minigaléria prvého slovenského oficiálneho fotografa seriálu F1 Martina Trenklera, rakety, lietadlá, motorky a kolotoč!
... a ešte niečo: V SOBOTU MAJÚ VŠETKY DETI DO 15 ROKOV OD NÁS AKO DARČEK K MDD VSTUP ZDARMA!

edgeedgeedge

Pedal Planet na Cassovia Classic 2019

Ďakujeme všetkým za návštevu našej miniexpozície na #cassoviaclassic v košickom mestskom parku! Bolo nám cťou predstaviť Vám náš nový projekt. Veríme, že nás navštívite v Galérii TATRY, ktorú nájdete v Novej Polianke vo Vysokých Tatrách. Čaká na Vás viac ako 110 exponátov, kolotoče a veľa veľa ďalších prekvapení. Otvorené bude od 1. júna 2019 denne od 9.00 do 18.00. Už dnes sa na Vás tešíme. A ešte upozornenie pre deti: nezabudnite si so sebou zobrať vymaľované vstupenky, s ktorými máte vstup celkom zadarmo!edgeedgeedge