Recenzie

Povedali o nás...

Milan Mensik:
Krasna zbierka, je vidiet ze to nieje iba galeria, ale zrejme celozivotna vasen zberatela. Nevedel som ze v Tatrach mame takyto skvost. Velmi mila a ochotna pani na recepcii ktora nas previedla a vedela nam povedat aj rozne zaujimavosti k exponatom. A pobavili aj miestami vtipne vyroky znamich na stenach :D. Jedno co by som mozno vytkol je nejaka viditelna reklama z hlavnej cesty. My sme sli cielene, ale zrejme by tu zavitalo vela navstevnikov cestou na Strbske alebo do Smokovca.

Ján Ľupták:
Pekná výstava, oplatí sa navštíviť a pozrieť si šlapacie autíčka zo zbierky Slováka. Možnosť sadnúť si a fotiť sa na niekoľkých kusoch, k dispozícii pre deti aj motorka- ako trenažér, či starý kolotoč pre deti. Mali sme z toho pekný zážitok.

Povedali o nás...

Jan Kardinál:
Moc pěkná výstava šlapacích autíček v krásných prostorách. Vše je krásně a přehledně vystavené a popsané. Milý, ochotný a skvěle zaškolený personál, který vám poskytne vyčerpávající informace. Děkujeme za krásnou prohlídku a doporučujeme!

Zuzana Majerová:
Veľmi pekná výstava pre deti aj dospelých. Deti sa mohli aj na niektorých kúskoch povoziť a odfotiť. Veľmi sa nám páčilo plus nás sprevádzala veľmi milá pani. Odporúčam.

Radovan Zajíc:
Výstavu sme chceli navštíviť kvôli deťom a hlavne štvorročnému synovi. Výstava je veľmi pekne inštalovaná. Na recepcii sme sa dozvedeli všetko potrebné, ponúkli nám najvýhodnejšiu variantu vstupného. Syn na výstave vydržal asi 5 minút, predsa len sa deti chcú viac hrať ako pozerať a nedotýkať sa. Pobrali sme sa teda do druhej - interaktívnej časti výstavy, kde si mohol schuti zapedálovať. K dispozícii boli dve autíčka. Pokiaľ ho zaujalo autíčko, raketa, motorka na automate, vždy prítomná obsluha doplnila žetón.

Václav Žák:
Krásný místečko, hlavně pro děti, a pro ty starší návrat do mládí... Já osobně ale v mládí za totality takový parádní autíčka neviděl :-) Mají tu nádherný kousky, cca 120 autíček. Doporučuju!

Povedali o nás...

Ivan Nedelka:
Veľmi pekná expozícia, oplatí sa vidieť hlavne s deťmi, ale aj dospelí sa vrátia do detských čias.

Lenka Hudáková:
Veľmi milý a ochotný personál, skvelý odborný výklad a kopa úžasných autíčok! Oplatí sa vidieť a nielen raz :)

Lucia Valachovičová:
Krásna myšlienka založiť túto galériu, ktorá poteší deti aj dospelých! Vysoko vyzdvihujem personál - ochotný, usmiaty a empatický a rovnako prostredie: krásne kulisy a dizajn - jednoduchý a predsa výstižný! Určite odporúčam pozrieť sa.

Karel Daniel:
Skvělá prohlídka všech aut a úžasný výklad od slečen (personálu)...

Lukáš Ilavský:
Super, dokonale a úžasne je výstava naaranžovaná. Prekvapivo veľa autíčok. Výstava ktorá sa nedá prejsť rýchlo, výstava ktorá sa nemôže vynechať, výstava na ktorú sa oplatí ísť znovu.

Povedali o nás...

Denisa Žužovová:
Ak budete merať cestu do Vysokých Tatier, nenechajte si ujsť návštevu tejto unikátnej zbierky šliapacích autíčok, ktorá sa nachádza v osade Nová Polianka medzi turistickými strediskami Starý Smokovec a Štrbské Pleso.

Pavol Kurilak:
Pedalplanet.sk oplatí sa vidieť!

Shusto Kovac:
Vrelo odporúčam krásny zážitok, ďakujeme!

Martina Javorská:
Skvelé čosi! Krásna výstava, milý personál. Vrelo odporúčam vidieť. Ďakujeme za prehliadku.

Juraj Kovacs:
Keď ste v Tatrách, odporúčam malým aj veľkým.

Povedali o nás...

Martin Stračina:
Som už dôchodca,ale vždy som sa zaujímal o históriu automobilizmu a ako pozerám fotografie tak vaša expozícia je prakticky tiež taká história v zmenšenom vydaní. Podľa foto je to krásna a jedinečná zbierka. Určite k vám niekedy prídem s vnučkami.

Martin Trenkler:
Krásna nová atrakcia vo Vysokých Tatrách, oplatíi sa vidieť!

Pavel Slezák:
Velmi pěkná výstava šlapacích autíček, milý personál, který ví o čem mluví. Stojí za návštěvu.